وکیل حرفه ای سرقت در مشهد

فهرست مقالات

وکیل حرفه ای سرقت در مشهد

گوشی موبایل من سرقت شده است، چگونه می توانم موضوع را پی گیری کنم؟

اولین اقدام بعد از سرقت گوشی یا مفقود شدن آن، رفتن به دفتر خدمات تلفن همراه و مسدود کردن(سوزاندن) سیم کارت گوشی و بعد درخواست برای ردیابی گوشی در سایت https://hamyab24.ir است. پس از ردیابی باید با مدارک شخصی، فاکتور خرید و شماره سریال روی جعبه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و می تواند شکایت کیفری کنید. شماره سریال گوشی را همچنین می توانید با گرفتن #06#* یادداشت کنید.

 

چگونه دزدها به گوشی و حساب بانکی‌تان شبیخون می‌زنند

به تازگی برای کاربران پیامک‌هایی حاوی لینک ارسال می‌شود که از آن‌ها خواسته می‌شود وارد سامانه قوه قضائیه شده و پرونده‌ای که علیه‌شان در دستگاه قضایی به جریان افتاده را ببینند.

اگر وارد لینک شوید، یک اپلیکیشن روی گوشی شما نصب می‌شود. این اپلیکیشن، از شما دسترسی برای بررسی پیامک‌ها و مخاطبان تلفن همراه شما خواهد گرفت.

در مرحله‌ی بعدی، اپلیکیشن از شما می‌خواهد با پرداخت مبلغ ناچیزی، شکوائیه را ببینید. با ورود اطلاعات کارت بانکی در اپلیکیشن، کلاهبردار با استفاده از رمزدوم‌تان، حساب‌تان را خالی می‌کند.

برای پیشگیری از این شیوه‌ی کلاهبرداری، حتما به پیامک‌هایی که به شما ارسال می‌شود توجه کنید. عدل‌ایران، دیوار، پلیس فتا و… با سرشماره‌های اختصاصی به کاربران‌شان پیامک می‌فرستند.

در زمان پرداخت آنلاین، توجه داشته باشید آدرس سایتی که در آن پرداخت می‌کنید آدرس سایت شاپرک باشد: shaparak.ir. کلاهبرداران در بسیاری اوقات، با پس‌وپیش‌کردن یا اضافه‌کردن یک حرف در این آدرس، می‌کوشند خود را به عنوان سایت رسمی شاپرک معرفی کنند.

و در نهایت، دقت کنید در آدرس‌بار مرورگرتان حتما علامت قفل وجود داشته باشد. علامت قفل یعنی سایت موردنظر، مطمئن است و قرار نیست در این سایت مورد فیشینگ قرار بگیرید.

جرم خرید وفروش اموال سرقتی

مطابق ماده ۶۶۲ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ «هر کس با علم و اطلاع یا با وجود قراین اطمینان‌آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده است، آن را به نحوی از انحا تحصیل یا مخفی یا قبول کند یا مورد معامله قرار دهد به حبس از شش ماه تا سه سال و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم خواهد شد. در صورتی که متهم معامله اموال مسروقه را حرفه خود قرار داده باشد به حداکثر مجازات در این ماده محکوم می‌شود.»

مجازات مالخر در جرم سرقت چیست؟

طبق قانون خریدن مال مسروقه جرم است، اگر کسی این کار را آگانه انجام دهد برابر قانون مجازات اسلامی، تنبیه خاصی برایش در نظر گرفته می‌شود.

در قانون مجازات آمده است که  «هرکس با علم واطلاع یا با وجود قراین اطمینان‌آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده است آن را به‌نحوی از انحا تحصیل یا مخفی یا قبول نماید یا مورد معامله قرار دهد به حبس از شش ماه تا سه سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.»

 

افرادی که اموال دزدی را خریداری کنند به زندان خواهند رفت

مطابق ماده ۶۶۲ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، خرید و معامله مال مسروقه جرم محسوب می‌شود لذا افراد در خرید کالای دست دوم دقت کنند.

طبق ماده ۶۶۲، بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، هرکس با علم و اطلاع یا با وجود قراین اطمینان آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت به دست آمده است آن را به نحوی از انحاء تحصیل یا مخفی یا قبول کند یا مورد معامله قرار دهد به حبس از شش ماه تا سه سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

مشاوره تلفنی